Brancher

Få et skræddersyet menukort, uanset om I driver et koncertsted, kantine, sportsklub, teater, festival, street-food sted, restaurant, bar, eller natklub. Vores skræddersyede løsninger er designet til at hjælpe med at forbedre jeres virksomheds service og effektivitet.

Koncertsted

Hvis I er et koncertsted, kan vores løsninger hjælpe med at optimere jeres kundeservice og øge tilfredsheden. Vores brugervenlige analyseværktøj giver jer dybdegående indsigt i jeres kunders adfærd og præferencer, hvilket gør det nemt at optimere jeres menukort, tilbud og markedsføringsstrategier.

Kantine

Hvis I er en kantine, kan vores skræddersyede menukort til mad- og drikkevarer hjælpe med at forbedre jeres service og effektivitet. Med vores løsning kan I nemt tilpasse udseendet og indholdet af jeres menukort, så det passer til jeres virksomheds image og brand.

Sportsklub

Hvis I er en sportsklub, kan vores menukort hjælpe jer med at præsentere jeres udvalg af mad- og drikkevarer på en professionel måde, forbedre jeres serviceniveau og optimere jeres drift.

Teater

Hvis I er et teater, kan vores skræddersyede online menukort hjælpe jer med at tilbyde jeres gæster en førsteklasses service med en smidig og effektiv bestillingsproces til mad og drikke.

Festival

Hvis I er en festival, kan vores specialdesignede menukort hjælpe jer med at forbedre jeres mad- og drikkevareoplevelse for jeres gæster. Med vores menukort kan I præsentere jeres kulinariske tilbud på en attraktiv og overskuelig måde, der er let for jeres gæster at navigere.

Street-food sted

Hvis I driver et street-food sted, har vi skræddersyet et menukort til mad- og drikkevarer, der er designet til at fremvise jeres kulinariske kunstværker på en enkel og stilfuld måde.

Restaurant

Hvis I driver en restaurant, kan vores specielt designede online menukort hjælpe jer med at tage jeres bestillingsflow til et helt nyt niveau. Vores unikke løsning giver jer muligheden for at præsentere jeres lækre retter på en indbydende og brugervenlig måde, der komplementerer og afspejler jeres restaurantens unikke atmosfære og brand.

Bar eller natklub

Hvis I er en bar eller natklub, kan vores specialdesignede online menukort hjælpe jer med at forbedre jeres processer på begge sider af baren. Vores menukort er designet til at fremhæve jeres udvalg af drikkevarer og cocktails og skræddersyet til at komplementere jeres bars atmosfære og brand.

Ofte stillede spørgsmål

  • Med vores bestillingssystem har vi gjort online-bestilling nemt for både for jeres medarbejdere og kunder. Når kunden har afgivet en bestilling, modtager I en notifikation på jeres tilknyttede tablet. Når I starter ordren, får kunden herefter besked om, at ordren er startet. Kunden modtager ligeledes en besked, når ordren er klar til afhentning.

  • I kan finde vores vejledende priser her